Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 


slika01

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01


   05. travanj 2008 - Pula - sprint duatlon   U petak, 04.04.2008. okupila se mala ekipa s namjerom da otputuje u Pulu na duatlon utrku. Nedostajao je samo Mijo Bebi´┐Ż koji je na kraju javio da usprkos velikoj ´┐Żelji zbog osobnih problema mora odustati.
   U kombi, koji je nesebi´┐Żnim zalaganjem osigurao Ivica ´┐Żo´┐Żi´┐Ż, ukrcali su se takmi´┐Żari Antonio Tomi´┐Ż, Kre´┐Żimir Tijardovi´┐Ż i Maroje ´┐Żo´┐Żi´┐Ż, Ivan Pavi´┐Ż kao voza´┐Ż i moja malenkost koja ´┐Że takmi´┐Żenje fotografirati za arhivu.

   Vrijeme nam nije bilo sklono i jaka bura zatvorila je autoput te smo kod Posedarja skrenuli na Jadransku magistralu koja nas je u pono´┐Ż dovela do Rijeke gdje smo imali osigurano no´┐Żenje, ponovno zahvaljuju´┐Żi Ivici ´┐Żo´┐Żi´┐Żu.
   Nakon spavanja u neo´┐Żekivano dobrim uvjetima, ujutro smo nastavili prema Puli gdje smo i stigli oko 10 sati. Vrijeme do trke takmi´┐Żari su proveli na uobi´┐Żajeni na´┐Żin. Utrka je odr´┐Żana po sun´┐Żanom, ali i pomalo burnom vremenu. Organizacija utrke imala je par propusta u redarskoj slu´┐Żbi koja nije usmjeravala bicikliste pa je bilo zalutalih, i naravno nakon toga ljutih takmi´┐Żara. Kad ve´┐Ż nisu redari odra´┐Żivali svoje zadatke, pomogle bi oznake na cesti kojih isto tako nije bilo.
   Ovi nedostaci zaboravljeni su tijekom ru´┐Żka i progla´┐Żenja pobjednika koje je uslijedilo u ugodnom okru´┐Żenju lu´┐Żice na Bunarini.
   Kod progla´┐Żenja najboljih treba svakako spomenuti uvjerljivu pobjedu na´┐Żeg Tonija Tomi´┐Ża u kategoriji kadeta.

   Zadovoljna u´┐Żinkom, 2 medalje po kategorijama, na´┐Ża mala ekipa pro´┐Żetala je gradom i potom se uputila ku´┐Żi istim putem kojim je i stigla do Pule, ali ovaj put bez usputnog no´┐Żenja.


Autor teksta i fotografija: Drago Sajc-Budija


slika01

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01


 


TK Split