Dobro došli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi članak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
    29. svibnja 2010. - Rab - olimpijski triatlon


   Jučer je održan 2.Rabski triatlon. Iako je najavljivano ružno vrime , dolaskom tamo dočekalo nas je sunce i pravi ljetni ugođaj i prekrasan otok Rab. Na put smo krenili rano ujutro u sastavu Marin Koceić, Šošić Ivica, Gorana Jelić Mrčelić, Krešimir Tijardović, i članovi Tk Brač; Tin Bulić i Zdenka Kučić i vozač puta Ivan Pavić.
   Tin Bulić u supersprintu je bio odličan 2. sveukupno sa samo 6 sekundi zaostatka za prvoplasiranim Ivanom Jakovcem, i u svojoj kategoriji uvjerljivo zauzeo prvo mjesto. Zdenka je bila 2. u kategoriji kadetkinja.
   Glavna trka je startala u 15h, sa dozvoljenim neoprenima na plivanju. Biciklistički dio je bio vrlo zanimljiv i težak, uz dosta vjetra. A trčalo su uz rivu 3 kruga, uz veliku podršku i navijanje svih koji su se tu našli uz stazu. Odmah su se izdvojili slovenski triatlonci Jaroslav Kovačić i Seme Uroš, i oni su odlučivali o pobjedniku. Za treće mjesto su se borili Austrijanac Christof Leitner, naš Marin Koceić i Slovenac Darko Zakšek koji je vrlo brzo ispao od borbe za treču poziciju na trčanju. Ali i Austrijanac je morao već nakon pola prvog kruga prepustiti Koceiću treću poziciju. Tako je Koceić sa odličnim trčanjem od 35.23 min završio kao 3. i najbolji Hrvatski natjecatelj. Odlični ivica Ivica Šošić pokazuje da je u odličnoj formi iz utrke u utrku i dolazi do 9. mjesta, Krešimir Tijardović zauzima 12. mjesto, a Zlatko Parać 14. Gorana Jelić-Mrčelić kod žena zauzima odlično 2. mjesto iza Ive Tomić.

   Pohvale organizatorima na odličnoj utrki na kojoj nije ništa falilo.

   Iduci vikend u Puli je državno prvenstvo u sprint triatlonu.


Krešimir Tijardović
 


TK Split