Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 


slika03

slika03

slika03

slika03

slika03

slika03


   10. srpnja 2011. - Zadar - aquatlon


   Evo uvatili su me da napi´┐Żen mali izvje´┐Żtaj o na´┐Żem putovanju i aquatlon utrci u Zadru.

   Ovako:
   krenili smo kombijen oko 7 uri s uobi´┐Żajenog polazi´┐Żta na Kmanu, ali na´┐Żalost u manjem broju nego ´┐Żta smo o´┐Żekivali, nedostajala je kadetkinja Zdenka. Naime Zdenka je bila na Bra´┐Żu i zaboravila je navit budilicu malo ranije ´┐Żto je rezultiralo njezinom odsutno´┐Ż´┐Żu.
   Uglavnom, krenilo nas je devetero prema Zadru predvo´┐Żeni ´┐Żoferon Mladenom Leva´┐Żi´┐Żem i ovon prilikon mu na tome zahvaljujen. Bez ikakvih pote´┐Żko´┐Ża i gu´┐Żvi na autocesti u 9 sati stigli smo u Zadar,a kasnije je do´┐Żlo jo´┐Ż na´┐Żih ´┐Żlanova kluba privatnin kolima. Obavili smo prijave na vrijeme, gdje su nas suci ´┐Żma´┐Żali´┐Ż brojevima za utrku, te se smjestili u hlad ´┐Żekaju´┐Żi po´┐Żetak natjecanja.

   Natjecanje ´┐Żiji su organizatori bili TK Zadar i TK Split na ´┐Żelu s tajnikon kluba Pavi´┐Żem je otvoreno utrkon za dicu: tu je prvo mjesto u kategoriji osvojila Petra Kocei´┐Ż. Aquatlon je nastavljen utrkon prvenstva grada za rekreativce i super sprintom na kojen su nastupili Dragana Damjanovi´┐Ż, Josipa Ceci´┐Ż, Luka Komi´┐Ż, Dino ´┐Żpadina i Dora Komi´┐Ż. Na´┐Żi triatlonci su distancu od 500m plivanja i 2,5km tr´┐Żanja odradili vrlo brzo i uspje´┐Żno, na postolje su se popele Josipa kao 3. i Dragana kao 1. kadetkinja, dok je u mu´┐Żkoj konkurenciji Luka Komi´┐Ż osvojio broncu. U kategoriji mla´┐Żih kadeta zlata su osvojili Dino ´┐Żpadina i Dora Komi´┐Ż.

   Glavna utrka, sprint aquatlon, je startala u 12 sati po najve´┐Żoj ´┐Żegi, na kojem je sudjelovalo 60-ak natjecatelja. Od na´┐Żih ´┐Żlanova nastupili su Kre´┐Żimir Tijardovi´┐Ż (3. mjesto), Marin Kocei´┐Ż (1. mjesto), Mladen Lukovi´┐Ż, Sr´┐Żan Latinovi´┐Ż, Zlatko Para´┐Ż, Mladen Leva´┐Żi´┐Ż, Tin Buli´┐Ż i Toni Elezovi´┐Ż (ako ´┐Żete po zadarski-Lazovi´┐Ż),(isprike ako san koga izostavija). Plivalo se 1km u trokutu-2 kruga, a tr´┐Żalo 5km po zadarskoj rivi-4 kruga. More je bilo mirno do umjereno valovito ´┐Żto je ´┐Żinilo gotovo pa idealne uvjete za plivanje osin kad bi pro´┐Żla koja ´┐Żbarka´┐Ż pa to malo uzburkala, dok su uvjeti za tr´┐Żanje bili mrvicu lo´┐Żiji ponajvi´┐Że zbog toplih 36 stupnjeva-u hladu (cila le´┐Ża su mi izgorila u tih 20-ak minuti).

   Kraj utrke je zna´┐Żio samo jedno-pasta party u centru ´┐ŻCity Galeria´┐Ż koji je ujedno i bio sponzor ove utrke. Posli okrepe slijedile su dodjele medalja. Krenili smo nazad za Split, a da putovanje nebi bilo dosadno pobrinila se Josipa. Malo smo pri´┐Żili da bi Bra´┐Żani stigli na trajekt (uvatili su ga), te se svi sritno vratili doma. ´┐Żestitke svima na osvojenim medaljama!


Fotografirao: Luka Komi´┐Ż
Tekst napisao: Toni Elezovi´┐Ż


slika03

slika03

slika03

slika03

slika03

slika03


 


TK Split