Dobro došli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi članak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 


slika03

slika03

slika03

slika03

slika03

slika03


   10. srpnja 2011. - Zadar - aquatlon


   Evo uvatili su me da napišen mali izvještaj o našem putovanju i aquatlon utrci u Zadru.

   Ovako:
   krenili smo kombijen oko 7 uri s uobičajenog polazišta na Kmanu, ali nažalost u manjem broju nego šta smo očekivali, nedostajala je kadetkinja Zdenka. Naime Zdenka je bila na Braču i zaboravila je navit budilicu malo ranije što je rezultiralo njezinom odsutnošću.
   Uglavnom, krenilo nas je devetero prema Zadru predvođeni šoferon Mladenom Levačićem i ovon prilikon mu na tome zahvaljujen. Bez ikakvih poteškoća i gužvi na autocesti u 9 sati stigli smo u Zadar,a kasnije je došlo još naših članova kluba privatnin kolima. Obavili smo prijave na vrijeme, gdje su nas suci „maćali“ brojevima za utrku, te se smjestili u hlad čekajući početak natjecanja.

   Natjecanje čiji su organizatori bili TK Zadar i TK Split na čelu s tajnikon kluba Pavićem je otvoreno utrkon za dicu: tu je prvo mjesto u kategoriji osvojila Petra Koceić. Aquatlon je nastavljen utrkon prvenstva grada za rekreativce i super sprintom na kojen su nastupili Dragana Damjanović, Josipa Cecić, Luka Komić, Dino Špadina i Dora Komić. Naši triatlonci su distancu od 500m plivanja i 2,5km trčanja odradili vrlo brzo i uspješno, na postolje su se popele Josipa kao 3. i Dragana kao 1. kadetkinja, dok je u muškoj konkurenciji Luka Komić osvojio broncu. U kategoriji mlađih kadeta zlata su osvojili Dino Špadina i Dora Komić.

   Glavna utrka, sprint aquatlon, je startala u 12 sati po najvećoj žegi, na kojem je sudjelovalo 60-ak natjecatelja. Od naših članova nastupili su Krešimir Tijardović (3. mjesto), Marin Koceić (1. mjesto), Mladen Luković, Srđan Latinović, Zlatko Parać, Mladen Levačić, Tin Bulić i Toni Elezović (ako ćete po zadarski-Lazović),(isprike ako san koga izostavija). Plivalo se 1km u trokutu-2 kruga, a trčalo 5km po zadarskoj rivi-4 kruga. More je bilo mirno do umjereno valovito što je činilo gotovo pa idealne uvjete za plivanje osin kad bi prošla koja „barka“ pa to malo uzburkala, dok su uvjeti za trčanje bili mrvicu lošiji ponajviše zbog toplih 36 stupnjeva-u hladu (cila leđa su mi izgorila u tih 20-ak minuti).

   Kraj utrke je značio samo jedno-pasta party u centru „City Galeria“ koji je ujedno i bio sponzor ove utrke. Posli okrepe slijedile su dodjele medalja. Krenili smo nazad za Split, a da putovanje nebi bilo dosadno pobrinila se Josipa. Malo smo prišili da bi Bračani stigli na trajekt (uvatili su ga), te se svi sritno vratili doma. Čestitke svima na osvojenim medaljama!


Fotografirao: Luka Komić
Tekst napisao: Toni Elezović


slika03

slika03

slika03

slika03

slika03

slika03


 


TK Split