Dobro došli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi članak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
    2. lipnja 2012. - triatlon u Varaždinu


   Prošlog vikenda u Varaždinu održavala se utrka triatlona, koja se bodovala za Kup.
   U subotu popodne s parkinga na Kmanu, barba Pavić je pokrenuo kombi u kojem su bili: Josipa Cecić-Vidoš, Zdenka Kučić, Luka Komić, Filip Lazić, Josip Maleš, Srđan Latinović, Krešimir Tijardović i ja. Autocestom smo brzo došli u malo selo kraj Velikog Tabora i smjestili se u vikendicu Krešine rodbine (fala in). Bili smo malo tijesni sa smještajem, Krešo je spava u kužini, ali mislim da mu nije bilo krivo, obzirom da mu je nadohvat ruke bila pohana kokoš :) Još su neki članovi spavali na podu, a neki nisu spavali iz raznih razloga, pa su malo zezali druge.

   Ujutro smo pošli kombijem prema Varaždinu, točnije Aqua cityju gdje su se održavale utrke. Prve su na red došle naše kadetkinje u super sprintu, a onda i mi ostali na sprintu. Nastupili su još neki od naših triatlonaca; Zlatko Parać i Boris Vučemilović.

   Jaki vjetar je bio jedina mana na utrci koja je bila dobro organizirana, za razliku od supersprinta u Rovinju prošlog vikenda, gdje su se organizatori ponijeli pomalo neozbiljno i nije se znalo gdje je cilj, dok nisi doša kraj zone i mora pratit njihova daljnja navođenja. Bilo je tu još propusta, pr. nisu znali složit pobjedničko postolje.

   Rezultati (http://www.grabarsport.hr/triatlon-2012/triatlon-varazdin/) u Varaždinu su bili solidni, većina Splićana je osvojila medalje i zadovoljni smo tako pošli nazad put Splita, naravno svratili smo u Macole na piće, marednu, a neki i na ručak.

   Ovaj niz triatlonskih natjecanja se nastavlja 9.6. na Rabu-prvenstvo Hrvatske u sprint triatlonu.


Tekst napisao: Toni Elezović
 


TK Split