Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
    2. lipnja 2012. - triatlon u Vara´┐Żdinu


   Pro´┐Żlog vikenda u Vara´┐Żdinu odr´┐Żavala se utrka triatlona, koja se bodovala za Kup.
   U subotu popodne s parkinga na Kmanu, barba Pavi´┐Ż je pokrenuo kombi u kojem su bili: Josipa Ceci´┐Ż-Vido´┐Ż, Zdenka Ku´┐Żi´┐Ż, Luka Komi´┐Ż, Filip Lazi´┐Ż, Josip Male´┐Ż, Sr´┐Żan Latinovi´┐Ż, Kre´┐Żimir Tijardovi´┐Ż i ja. Autocestom smo brzo do´┐Żli u malo selo kraj Velikog Tabora i smjestili se u vikendicu Kre´┐Żine rodbine (fala in). Bili smo malo tijesni sa smje´┐Żtajem, Kre´┐Żo je spava u ku´┐Żini, ali mislim da mu nije bilo krivo, obzirom da mu je nadohvat ruke bila pohana koko´┐Ż :) Jo´┐Ż su neki ´┐Żlanovi spavali na podu, a neki nisu spavali iz raznih razloga, pa su malo zezali druge.

   Ujutro smo po´┐Żli kombijem prema Vara´┐Żdinu, to´┐Żnije Aqua cityju gdje su se odr´┐Żavale utrke. Prve su na red do´┐Żle na´┐Że kadetkinje u super sprintu, a onda i mi ostali na sprintu. Nastupili su jo´┐Ż neki od na´┐Żih triatlonaca; Zlatko Para´┐Ż i Boris Vu´┐Żemilovi´┐Ż.

   Jaki vjetar je bio jedina mana na utrci koja je bila dobro organizirana, za razliku od supersprinta u Rovinju pro´┐Żlog vikenda, gdje su se organizatori ponijeli pomalo neozbiljno i nije se znalo gdje je cilj, dok nisi do´┐Ża kraj zone i mora pratit njihova daljnja navo´┐Żenja. Bilo je tu jo´┐Ż propusta, pr. nisu znali slo´┐Żit pobjedni´┐Żko postolje.

   Rezultati (http://www.grabarsport.hr/triatlon-2012/triatlon-varazdin/) u Vara´┐Żdinu su bili solidni, ve´┐Żina Spli´┐Żana je osvojila medalje i zadovoljni smo tako po´┐Żli nazad put Splita, naravno svratili smo u Macole na pi´┐Że, marednu, a neki i na ru´┐Żak.

   Ovaj niz triatlonskih natjecanja se nastavlja 9.6. na Rabu-prvenstvo Hrvatske u sprint triatlonu.


Tekst napisao: Toni Elezovi´┐Ż
 


TK Split