Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 
slika01

slika01

slika01

slika01


   16. lipanj 2012 - 16. Zagreb Open   Ove subote na Jarunu u Zagrebu odr´┐Żan je 16. Memorijal Marijan Pedi´┐Żi´┐Ż. Natjecatelji su se mogli oku´┐Żati u aquatlonu, triatlonu za sve, supersprintu i glavnoj utrci ´┐Ż olimpijskom triatlonu. Nastupilo je preko 300-tinjak natjecatelja u svim utrkama i kategorijama.
   Prva na redu bila je supersprint utrka koja je startala u 9:00 na kojoj su nastupili Josipa Ceci´┐Ż Vido´┐Ż, Zdenka Ku´┐Żi´┐Ż, Karlo Su´┐Żilovi´┐Ż, Branko Tucak, Marina Mandu´┐Żi´┐Ż, Dora Komi´┐Ż (prvi triatlon) i Luka Komi´┐Ż.
   Iako je vrijeme bilo idealno ´┐Ż sun´┐Żano i bez vjetra, organizacija ove utrke je bila lo´┐Ża. Na trka´┐Żkom segmentu staza nije bila ozna´┐Żena, a sudac (redar) poslao je vode´┐Żu skupinu od 15-ak natjecatelja u krivom smjeru te su oni napravili cijeli krug oko Jaruna(6.5km). ´┐Żak ni na pravom okretu nije bilo suca te su ´┐Żenski natjecatelji otr´┐Żali 3.5km.
   Nakon dugog vije´┐Żanja rezultati mu´┐Żke utrke progla´┐Żeni su na osnovu plivanja i bicikle, te iako sam zavr´┐Żio 1. apsolutno nije bilo pravog zadovoljstva jer bi se poredak izme´┐Żu kolega Cehnera, ´┐Żivkovi´┐Ża, ´┐Żkibole, Su´┐Żilovi´┐Ża i mene na tr´┐Żanju mogao promijeniti.

   Neki na´┐Żi natjecatelji nastupili su i na aquatlonu te triatlonu za sve.

   Glavna utrka bila je olimpijski triatlon koji je startao u 10:30. Na njemu su od na´┐Żih nastupili Kocei´┐Ż, Bebi´┐Ż, Para´┐Ż, Latinovi´┐Ż, Kova´┐Żev, Mandu´┐Żi´┐Ż, N. Vu´┐Żemilovi´┐Ż, Leva´┐Żi´┐Ż, Makaj, A. Vu´┐Żemilovi´┐Ż i Sindik(TK Tivat).
   Organizatori su uvidjeli propust na supersprintu te su olimpijski dobro organizirali. Marin Kocei´┐Ż ostvario je odli´┐Żno 3.mjesto, Mijo Bebi´┐Ż 6.mjesto te Zlatko Para´┐Ż 10.mjesto(apsolutno).
   Rezultate ostalih na olimpijskom triatlonu kao i na supersprintu mo´┐Żete pogledati ovdje http://www.grabarsport.hr/triatlon-2012/memorijal-marijan-pedisic/

   Barba Pavi´┐Ż je, kao i uvijek, odlazak i povratak sa utrke odli´┐Żno organizirao.

   U isto vrijeme na Europskom kupu u Be´┐Żu nastupili su Buli´┐Ż i Elezovi´┐Ż. Buli´┐Ż je zauzeo 51. mjesto, a Elezovi´┐Ż je nakon pada s bicikle bio 72.

   Slijede´┐Ża utrka je 1. Boke´┐Żki triatlon u Crnoj Gori koji se odr´┐Żava 23.06.2012. na kojoj ´┐Że se nadam se odazvati velik broj na´┐Żih natjecatelja. Svima ´┐Żelim ´┐Żto bolje rezultate.


Teksta napisao: Luka Komi´┐Ż
Fotagrafije snimila: Svjetlana Komi´┐Ż

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01


 


TK Split