Dobro došli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi članak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 


   Rovinj - 30.lipnja 2013.

   5 medalja sa prvenstva Hrvatske u sprint i klasičnom aquatlonuslika	1	   slika	2	   slika	3	   slika	4	   slika	5	   slika	6	   slika	7	   slika	8	   slika	9	   slika	10	   slika	11	   slika	12	   slika	13	   slika	14	   slika	15	   slika	16	   slika	17	   slika	18        


   Duga serija triatlonskih natjecanja nastavljena je ove nedjelje u Rovinju gdje je održano državno prvenstvo u sprint i klasičnom aquatlonu.

   Već tradicionalno sve je počelo dan ranije na parkiralištu na Kmanu gdje su se okupili mladi natjecatelji TK Split: Josipa Cecić Vidoš, Dora Komić, Dino Špadina i moja malenkost Luka Komić. Odmah na početku možemo se zahvaliti našem barba Paviću na, kao i uvijek, sjajnoj organizaciji našeg putovanja. Dug put do Rovinja ispunili smo s malo muzike i ćakule, pokojim stajanjem i naravno nešto sna.
   Po dolasku u Rovinj smjestili smo se u apartmane i zajednički večerali uz pokoji sendvič, lagani kolačić i naravno Josipinu manistru. Siti i umorni nakon puta polako smo se uputili ka svojim krevetima u iščekivanju sutrašnje utrke.

   Jutarnji doručak činila su mahom, svima nam draga, razna peciva iz Lidla, a bilo je tu još i čokoladnog mlika, soka.... Iza doručka uputili smo se do vale u kojoj se održavala utrka. Nakon preuzimanja stratnih brojeva valjalo je pričekati svoj start koji ovoga puta i nije bio tako kasno. Vrijeme je bilo sunčano, ali vjetrovito što se posebno osjetilo kod velikih valova na plivanju. Na red je prvo došla promo utrka na kojoj je nastupilo nešto više od 20 mališana većinom iz TK Pula.
   Druga na red došla je sprint utrka na kojoj je nastupilo pedesetak natjecatelja a među njima Dora Komić i Dino Špadina. Uspješno su odradili utrku te je tako Dora zauzela 1. mjesto u kategoriji podmlatka i 3. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja dok je Dino u kategoriji mlađih kadeta bio također prvi.
   Zadnja na red došla je i utrka klasičnog aquatlona na kojoj su nastupili Josipa Cecić Vidoš i moja malenkost sa također osvojenim medaljama, 3.mjestom u kategoriji mlađih juniorki, odnosno mlađih juniora. Detaljnije rezultate kao i obično možete vidjeti na stranicama Grabar sporta.
   Po završetku posljednje utrke odmah je uslijedio pasta party, a potom i dodjela medalja koje smo svi osvojili. Sretni i zadovoljni prije polaska prema samome Splitu svratili smo do Lidla po novu rundu peciva (nije reklama za Lidl :)) U sigurnim rukama barba Pavića oko 22 sata stigli smo u Split, dovoljno rano da stignemo na ponoćni vatromet, a Josipa na trajekt.

   Iduće nedjelje u Zagrebu će se održati prvenstvo Hrvatske u olimpijskom triatlonu na koje će otići nešto starija i iskusnija ekipa TK Split. Svima puno uspjeha!


Tekst i fotografije: Luka Komić


 


TK Split