Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 


   Rovinj - 30.lipnja 2013.

   5 medalja sa prvenstva Hrvatske u sprint i klasi´┐Żnom aquatlonuslika	1	   slika	2	   slika	3	   slika	4	   slika	5	   slika	6	   slika	7	   slika	8	   slika	9	   slika	10	   slika	11	   slika	12	   slika	13	   slika	14	   slika	15	   slika	16	   slika	17	   slika	18        


   Duga serija triatlonskih natjecanja nastavljena je ove nedjelje u Rovinju gdje je odr´┐Żano dr´┐Żavno prvenstvo u sprint i klasi´┐Żnom aquatlonu.

   Ve´┐Ż tradicionalno sve je po´┐Żelo dan ranije na parkirali´┐Żtu na Kmanu gdje su se okupili mladi natjecatelji TK Split: Josipa Ceci´┐Ż Vido´┐Ż, Dora Komi´┐Ż, Dino ´┐Żpadina i moja malenkost Luka Komi´┐Ż. Odmah na po´┐Żetku mo´┐Żemo se zahvaliti na´┐Żem barba Pavi´┐Żu na, kao i uvijek, sjajnoj organizaciji na´┐Żeg putovanja. Dug put do Rovinja ispunili smo s malo muzike i ´┐Żakule, pokojim stajanjem i naravno ne´┐Żto sna.
   Po dolasku u Rovinj smjestili smo se u apartmane i zajedni´┐Żki ve´┐Żerali uz pokoji sendvi´┐Ż, lagani kola´┐Żi´┐Ż i naravno Josipinu manistru. Siti i umorni nakon puta polako smo se uputili ka svojim krevetima u i´┐Ż´┐Żekivanju sutra´┐Żnje utrke.

   Jutarnji doru´┐Żak ´┐Żinila su mahom, svima nam draga, razna peciva iz Lidla, a bilo je tu jo´┐Ż i ´┐Żokoladnog mlika, soka.... Iza doru´┐Żka uputili smo se do vale u kojoj se odr´┐Żavala utrka. Nakon preuzimanja stratnih brojeva valjalo je pri´┐Żekati svoj start koji ovoga puta i nije bio tako kasno. Vrijeme je bilo sun´┐Żano, ali vjetrovito ´┐Żto se posebno osjetilo kod velikih valova na plivanju. Na red je prvo do´┐Żla promo utrka na kojoj je nastupilo ne´┐Żto vi´┐Że od 20 mali´┐Żana ve´┐Żinom iz TK Pula.
   Druga na red do´┐Żla je sprint utrka na kojoj je nastupilo pedesetak natjecatelja a me´┐Żu njima Dora Komi´┐Ż i Dino ´┐Żpadina. Uspje´┐Żno su odradili utrku te je tako Dora zauzela 1. mjesto u kategoriji podmlatka i 3. mjesto u kategoriji mla´┐Żih kadetkinja dok je Dino u kategoriji mla´┐Żih kadeta bio tako´┐Żer prvi.
   Zadnja na red do´┐Żla je i utrka klasi´┐Żnog aquatlona na kojoj su nastupili Josipa Ceci´┐Ż Vido´┐Ż i moja malenkost sa tako´┐Żer osvojenim medaljama, 3.mjestom u kategoriji mla´┐Żih juniorki, odnosno mla´┐Żih juniora. Detaljnije rezultate kao i obi´┐Żno mo´┐Żete vidjeti na stranicama Grabar sporta.
   Po zavr´┐Żetku posljednje utrke odmah je uslijedio pasta party, a potom i dodjela medalja koje smo svi osvojili. Sretni i zadovoljni prije polaska prema samome Splitu svratili smo do Lidla po novu rundu peciva (nije reklama za Lidl :)) U sigurnim rukama barba Pavi´┐Ża oko 22 sata stigli smo u Split, dovoljno rano da stignemo na pono´┐Żni vatromet, a Josipa na trajekt.

   Idu´┐Że nedjelje u Zagrebu ´┐Że se odr´┐Żati prvenstvo Hrvatske u olimpijskom triatlonu na koje ´┐Że oti´┐Żi ne´┐Żto starija i iskusnija ekipa TK Split. Svima puno uspjeha!


Tekst i fotografije: Luka Komi´┐Ż


 


TK Split