Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 
slika01

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01


   14. srpanj 2013.
   Dr´┐Żavno prvenstvo u dugom aquatlonu ´┐Ż Zadar 2013.   Dana 14. srpnja od´┐Żalo se dr´┐Żavno prvenstvo u dugom aquatlonu na Zadarskim orguljama. Organizator je bio TK Zadar na ´┐Żelu s glavnim facama Ivanom Gobinom i njegovim imenjakom Pavi´┐Żem, te Pavom Liguti´┐Żem. Utrke formata supersprint i ostale promotivne trke za najmla´┐Że su startale prve, dok je ona najbitnija utrka du´┐Żine 2km plivanja i 10km tr´┐Żanja startala u 11ipo po idealnim uvjetima (solidan vjetar, pristojni valovi, prete´┐Żno vedro), ina´┐Że svake godine bude preko 35 u hladu!
   Malobrojna ekipa iz TK Split se uputila u jutarnjim satima osobnim kolima, Leva´┐Żi´┐Ż, Pavi´┐Ż i Elezovi´┐Żi, a nastupili su Marina Kova´┐Żi´┐Ż, Dra´┐Żko Vujevi´┐Ż, Josip Male´┐Ż, Mladen Leva´┐Żi´┐Ż i ja, uz pratnju trenera Kre´┐Żimira Tijardovi´┐Ża.
   Na startu nije bilo gu´┐Żve i dionica je bila ne´┐Żto du´┐Ża, stoga nije bilo ni grupa, ve´┐Ż uglavnom pojedinci. Stanje se iskristaliziralo nakon par minuta, tako sam plivao solo, a Krivec iza mene. Do okreta oko bove (plivao se 1 krug) sam uspio napraviti znacajniju prednost, me´┐Żutim prate´┐Żi kajak, umjesto da nastavi s pratnjom je zaspao na bovi, ´┐Żto je rezultiralo mom preranom skretanju prema obali i gubitku ste´┐Żene prednosti. Uspio sam na kraju pliva´┐Żke dionice ostvarit prednost od 1:40min pred Krivecom, a onda je slijedila trka´┐Żka dionica, na kojoj me Krivec prestigao nakon 3. km-a. Ubrzo je postolje za prvenstvo Hrvatske bilo jasno, Krivec je postao prvak Hrvatske u dugom aquatlonu, ja sam osvojio drugo mjesto, dok je tre´┐Żi do´┐Żao Gobin.

   Nakon trke je slijedila dodjela medalja i poznata manistra, dok su svi Spli´┐Żani osvojili medalje po kategorijama, to´┐Żnije Marina 3. mjesto (seniorke 2), Mladen 1. mjesto (veterani 1), Josip 1. mjesto (juniori), Dra´┐Żko 1. mjesto (veterani 3) i ja 2. mjesto (seniori 1). U poslijepodnevnim satima smo se vratili u Split.

   Rezultati se mmogu vidjeti na Grabbar sport portalu.


   21. srpanj 2013.
   Bu´┐Żko jezero - 5. pliva´┐Żki maraton
  

   Idu´┐Żeg tjedna, to´┐Żnije 21. srpnja se odr´┐Żavao 5. pliva´┐Żki maraton na Bu´┐Żkom jezeru, nedaleko od Tomislavgrada u odli´┐Żnoj organizaciji Udruge dobri ljudi.
   Nastupilo je dosta ´┐Żlanova TK Split i na´┐Żih prijatelja na utrkama od 2.5km(1 krug) i 5km(2 kruga), ´┐Żiji je zajedni´┐Żki start bio u podne, a utrka od 300m za djecu je startala u 2ipo. I´┐Żlo se privatnin kolima, tako su Kre´┐Żo i Josipa (njegova cura, ne Ceci´┐Ż-Vido´┐Ż, ona je u Italiji) po´┐Żli s nama, a neki su se zaletili i biciklama (Diana, Riccardo i Boris), po´┐Żto nije predaleko.
   Na 5km su nastupili Diana Vrdoljak (3. mjesto ukupno), Marin Kocei´┐Ż (2. mjesto ukupno), Damir Proso (3. mjesto u kategoriji), Dra´┐Żko Vujovi´┐Ż (1. mjesto u kategoriji) i ja (1. mjesto ukupno), dok su na dionici od 2.5km nastupili Sandra Mihaljevi´┐Ż (1. mjesto u kategoriji), Ana Aljinovi´┐Ż (2. mjesto u kategoriji), Josip Male´┐Ż (1. mjesto ukupno), Ante Bebi´┐Ż (3. mjesto ukupno), Dario Ku´┐Żi´┐Ż (1. mjesto u kategoriji), Riccardo Kuhar (1. mjesto u kategoriji), Kre´┐Żimir Tijardovi´┐Ż (2. mjesto u kategoriji), Boris Vu´┐Żemilovi´┐Ż (2. mjesto u kategoriji) i mnogi drugi.
   Uvjeti za plivanje su bili idealni, a organizacija je bila savr´┐Żena, ugostili su nas kao kraljeve u eko-selu Grabovica s raznovrsnom spizom, a ondje se i izvr´┐Żila podjela pehara i medalja. Poslije ru´┐Żka, uslijedio je povratak u Split i gledanje zadnje etape Tour-a.

   Rezultati se mogu vidjeti ovdje.Tekst napisao: Toni Elezovi´┐Ż

slika01

slika01

slika01

slika01


 


TK Split