Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01
   3. rujna 2016.

   Uspje´┐Żan triatlonski vikend u Zagrebu   Nakon lipo odra´┐Żene prve godine medicine jedva san do´┐Żeka opet se malo vi´┐Że vratit u triatlonske vode. Prilika se pru´┐Żila ovog vikenda kad se na Jarunu odr´┐Żalo dr´┐Żavno prvenstvo u aquatlonu za sve uzraste i utrka olimpijskog triatlona.   Mlada splitska ekipa okupila se dan ranije na ve´┐Ż tradicionalnom mjestu, parkirali´┐Żtu ispred kluba na Kmanu. Po dolasku u Zagreb smjestili smo se u hostel i onda 20ak minuta prije zatvaranja du´┐Żana po´┐Żurili do Arena centra kako bi ´┐Żenski dio ekipe poku´┐Żao obaviti brzinski shopping. Pokazalo se da je vremena za kupovinu ipak bilo premalo, ali raspolo´┐Żenje je brzo popravio barba Pavi´┐Ż koji nas je po´┐Żastio pizzom. Nakon lagane ve´┐Żere i malo ´┐Żakule uputili smo se natrag do hostela i oti´┐Żli na po´┐Żinak.

   Sljede´┐Żeg jutra krenuo je natjecateljski dan na Jarunu. Prva na redu bila je utrka PH u sprint aquatlonu na kojoj je Josipa Ceci´┐Ż Vido´┐Ż osvojila 3. mjesto u kategoriji juniorki i moja malenkost 2. mjesto u kategoriji M20.

   Pola sata kasnije startala je utrka PH u supersprint aquatlonu na kojoj su nastupili Petra Kocei´┐Ż, Dora Komi´┐Ż i Lukas Crvelin. Dora je postala dr´┐Żavna prvakinja u kategoriji kadetkinja, a Petri je na´┐Żalost tre´┐Że mjesto promaklo za 20-ak sekundi. Lukas je bio 15. u kadetima.

   U 11h na red je do´┐Żla utrka olimpijskog triatlona na kojoj su nastupili Sr´┐Żan Latinovi´┐Ż koji je osvojio 2. mjesto u kategoriji M25 a tako´┐Żer je bio i 5. apsolutno te Marko Bo´┐Żikovi´┐Ż koji je bio 9. u kategoriji M30. U kategoriji M40 jo´┐Ż su nastupili Boris Vu´┐Żemilovi´┐Ż i Mario Grgat zauzev´┐Żi 12. i 18. mjesto.

   Nakon progla´┐Żenja najboljih i malo manistre uputili smo se ku´┐Żi. U veseloj atmosferi i sa zadnjim zrakama sunca stigli smo u Split.

   Bravo svima na odra´┐Żenim utrkama i ostvarenim rezultatima i za kraj hvala barba Pavi´┐Żu na kao i uvijek besprijekornoj organizaciji puta i smje´┐Żtaja.

   Rezultati se mmogu vidjeti na Grabbar sport portalu.


   Tekst napisao: Luka Komi´┐Ż
slika01

slika01

slika01

slika01

slika01
 


TK Split