Dobro došli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi članak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01

slika01
   3. rujna 2016.

   Uspješan triatlonski vikend u Zagrebu   Nakon lipo odrađene prve godine medicine jedva san dočeka opet se malo više vratit u triatlonske vode. Prilika se pružila ovog vikenda kad se na Jarunu održalo državno prvenstvo u aquatlonu za sve uzraste i utrka olimpijskog triatlona.   Mlada splitska ekipa okupila se dan ranije na već tradicionalnom mjestu, parkiralištu ispred kluba na Kmanu. Po dolasku u Zagreb smjestili smo se u hostel i onda 20ak minuta prije zatvaranja dućana požurili do Arena centra kako bi ženski dio ekipe pokušao obaviti brzinski shopping. Pokazalo se da je vremena za kupovinu ipak bilo premalo, ali raspoloženje je brzo popravio barba Pavić koji nas je počastio pizzom. Nakon lagane večere i malo ćakule uputili smo se natrag do hostela i otišli na počinak.

   Sljedećeg jutra krenuo je natjecateljski dan na Jarunu. Prva na redu bila je utrka PH u sprint aquatlonu na kojoj je Josipa Cecić Vidoš osvojila 3. mjesto u kategoriji juniorki i moja malenkost 2. mjesto u kategoriji M20.

   Pola sata kasnije startala je utrka PH u supersprint aquatlonu na kojoj su nastupili Petra Koceić, Dora Komić i Lukas Crvelin. Dora je postala državna prvakinja u kategoriji kadetkinja, a Petri je nažalost treće mjesto promaklo za 20-ak sekundi. Lukas je bio 15. u kadetima.

   U 11h na red je došla utrka olimpijskog triatlona na kojoj su nastupili Srđan Latinović koji je osvojio 2. mjesto u kategoriji M25 a također je bio i 5. apsolutno te Marko Božiković koji je bio 9. u kategoriji M30. U kategoriji M40 još su nastupili Boris Vučemilović i Mario Grgat zauzevši 12. i 18. mjesto.

   Nakon proglašenja najboljih i malo manistre uputili smo se kući. U veseloj atmosferi i sa zadnjim zrakama sunca stigli smo u Split.

   Bravo svima na odrađenim utrkama i ostvarenim rezultatima i za kraj hvala barba Paviću na kao i uvijek besprijekornoj organizaciji puta i smještaja.

   Rezultati se mmogu vidjeti na Grabbar sport portalu.


   Tekst napisao: Luka Komić
slika01

slika01

slika01

slika01

slika01
 


TK Split