Dobro došli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi članak
 
 2010. kolovoz
   12. Marjanski đir
 
 2009. kolovoz
   11. Marjanski đir
 
 2008. listopad
   "Željezni" hrvatski vojnici
 
 2008. kolovoz
   10. Marjanski đir
 
 2008. lipanj
   Otvaranje triatlonske sezone
 
 2006. lipanj
   TELETINA - Ćićo Senjanović
 
 2006. ožujak
   ALTERNATIVNI STIL: TRIATLON
 
 2005. srpanj
   Cura sa osmjehom
 
 2005. srpanj
   Prva dama Triatlona
 
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 


Slobodna Dalmacija

 03.06. 2006

  

TELETINA

Biskupi, ja i Visković

Piše Ćićo SENJANOVIĆ

Poma
srida, 24.5.
Crkva
četvrtak, 25.5.
Mijo
petak, 26.5.

   Je zajebano kad počne škripat. Najprije ona tetiva poviše pete, a sad kolino. Iz čista mira. Dođe mi za plakat kad pomislin da neću moć igrat na picigin. Jučer san isto zaigra. Igra je i Mijo Bebić. Ima mu 25 godin, pari ka saliven, a igra ka da je picigin izmislija. Svaku godinu tako izroni koji talent. Nakon moga Mile i Tona Stipišića, evo još jednoga koji vata balun deset centimetri priko ljudskih mogućnosti.
   Lako mu je kad se, za održat formu u piciginu, bavi trijatlonon. U malome trijatlonu pliva 750 metri za desetak minuti, vozi biciklu 20 kilometri za po ure, i trče pet kilometri za dvadesetak minuti. Šta iglice, šta konca, eto ti cila ura. A meni bi tribalo cili dan. I onda bi me na portantine odnili. Mijo je u tome trijatlonu najboji u Split. On i još jedan. U Hrvatsku se vrti oko petoga mista, a bija je i na evropska takmičenja. To su ti veliki trijatloni di se skupljaju bodovi za Olimpijadu. Plivaš 1500 metri, voziš biciklu 40 kilometri i trčeš 10 kilometri. Bude i po 500 takmičari. Samo prvih 20 dobiju bodove, a ostali - arija. Moj Mijo se dobaci negdi do 50. mista. Na svitu ima na stotine iljad trijatlonaca, a na Olimpijadu ih ide prvu sto. Govori Mijo: “Ko uđe na Olimpijadu, to je čudotvorac, a ko osvoji medalju, on je vanzemaljac.”
   Onda smo se sitili maloga Ančića. On je deseti na svitu u sportu koji ima miljune takmičari. A mi na njegovo deseto misto samo odmahnemo rukon. Neš ti - tek deseti! A već sad bi mu na Rivu tribalo odlit zlatni spomenik. Onde do Goranovoga. Mario, genije!
   Mijo, legendo!