Dobro do�li na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
podnaslov
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
peloton  
 
 
cemex  
 
 
extreme shop 
 
 
 

 ï¿½LANCI

 
 
 

 
 
 

�VIKINZI� IZ SVEDSKE NA MJESTU DOGADJANJA � OPET!

 

   I ove godine, kao i proslih � SVE ZA CISTU PETICU!
   Veliko hvala TK Split i svim sponzorima na odlicnoj organizaciji. Gostoprimstvo i volju za pomoc ne treba ni spominjati. Tu ste svjetski prvaci. BRAVO!

   Ove godine, za razliku od prosle, vrijeme je bilo prekrasno. Toliko prekrasno, da sam ja na trcanju dosao malo pre-KASNO. Nadam se da je hodanje uzbrdo dozvoljeno. Ili sta kaze Mister Mladen�? :o))

   Nasa �svedska� grupa se takmicila u sprintu. Ipak je nas najmladji clan vec 40, a autor ovog teksta je stigao do 57 zivotnih ljeta, tako da nam treba malo vise vremena da dodjemo do forme za odraditi olimpijski triatlon. Iza ljeta� U svakom slucaju, mi smo prezadovoljni i tesko nam je izdvojiti cime smo najvise zadovoljni, kada je sve bilo na vrhuncu!
   Publika u malo manjem broju nego inace, ali oni vjerni su se culi uz put i njihovo bodrenje je uvijek dobro doslo. Bilo je tu ponuda od publike za vrijeme trcanja, da sjednem malo i odmorim uz casu piva, sto mi je iskren da budem, bio veliki izazov, ali nekako sam se uspio oduprijeti iskusenjima i odmoriti tek nakon zavrsene utrke. A i tko ne bi zavrsio utrku, kada ga u cilju doceka maestro Ivan Pavic sa �High Five�.
   I opet zlato u starosnoj kategoriji! Ne kazem da je nezasluzeno, ali nije ga bilo ni tesko osvojiti. Bio sam jedini u Veteranima 4.   Mi smo se naravno vec dogovorili da dolazimo i slijedece godine, sto ce biti cetvrti put, a onda vise i ne treba to stalno spominjati. To je onda vec tradicija, koju se ne treba prekidati. Imam sada godinu dana vremena da pronadjem jos nekoliko zainteresiranih. Ove godine mi ih je otpalo 4-oro iz raznoraznih razloga, ali nas 5 koji smo bili i prve i ove 3-e godine smo nesalomljivi.

   Jos jednom, hvala na svemu i vidimo se opet slijedece godine!

   Lijep pozdrav iz Stockholma

 
 
 

Tekst napisao:    Zlatko Urumovic  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sponzori