Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Uvod
 
Dobrodo´┐Żlica
 
 
 
 
 
  Foto albumi
 
Foto albumi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Kontakt
 
Kontakt
 
 
 
 
 
 
 
  CANNONDALE
  duatlon-triatlon KUP
 
  2011. godina
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
  IZ MEDIJA

 
Objavljeni ´┐Żlanci
 
 
   Kor´┐Żula.net      - 1. Kor´┐Żulanski triatlon
 
   iKor´┐Żula.net      - Prvi kor´┐Żulanski Triatlon
 
   Marko Polo Sport .net      - 'Izazov Marka Pola' - ´┐Żtafete kor´┐Żulanskih osnovaca
 
   Marko Polo Sport .net      - Ve´┐Ż je krenula pri´┐Ża i o olimpijskom triatlonu u Kor´┐Żuli...
 
   Marko Polo Sport .net      - Odr´┐Żan Prvi kor´┐Żulanski triatlon 'Izazov Marka Pola'
 
   Adventure sport portal    - Zavr´┐Żen Izazov Marka Pola
 
 
   Adventure sport portal    - Prvi kor´┐Żulanski triatlon - najava
 


 
Vestibul - tiskovna konferencija
 
 
 
 

   1. Kor´┐Żulanski triatlon
     - odr´┐Żana konferencija za novinare u hotelu Vestibul   Pored svih ovih ´┐Żportskih i motivacijskih doga´┐Żanja ova manifestacija ima i humanitarni karakter po´┐Żto ´┐Że u ´┐Żitavu pri´┐Żu biti uklju´┐Żena i udruga KOR´┐ŻULANSKO - PELJE´┐ŻKO SRCE kojoj ´┐Że biti donirana sredstva za kupnju dijagosti´┐Żke opreme za kardiovaskularne bolesti.


   Dana 8. o´┐Żujka 2011. u hotelu Vestibul odr´┐Żana je prva konferencija za novinare u povodu organiziranja 1.KOR´┐ŻULANSKOG TRIATLONA - IZAZOV MARKO POLO, koji ´┐Że se odr´┐Żati u vremenu od 29. travnja do 1. svibnja 2011. u Kor´┐Żuli.

   Organizator triatlona je grad Kor´┐Żula u suradnji sa Le´┐Żi´┐Ż Dimitri d.o.o. i TK"Split". na konferenciji su bili nazo´┐Żni ispred pala´┐Że Le´┐Żi´┐Ż Dimitri Ivana Unkovi´┐Ż koja je vodila konferenciju i Tania Allen od koje ´┐Że krenula ´┐Żitava incijativa, dogradona´┐Żelnik Kor´┐Żule gosp. Franc Stenek, tajnik TKSPLIT gosp. Ivan Pavi´┐Ż i gosp. Stipe Bo´┐Żi´┐Ż na´┐Ż proslavljeni alpinista.
   Moramo priznati i da je odazi medija bio vi´┐Że nego dobar te su bili zastupljeni svi mediji. nakon uvodnog predstavljanja i zahvale na odazivu medijima se obratila Tania i objasnila kako je do´┐Żla na ideju za organizacijom triatlona i ´┐Żeljom da se preko ´┐Żporta produ´┐Żi turisti´┐Żka sezona i gradu da se prezentira ovaj najmla´┐Żi olimpijski ´┐Żport. Ivan Pavi´┐Ż je prezentirao triatlon i samu ´┐Żportsku manifestaciju te upozna novinare sa tehni´┐Żkim detaljima i samom organizacijom triatlona na Kor´┐Żuli.
   Dogradona´┐Żelnik se nadovezao na zna´┐Żaj ´┐Żporta u turisti´┐Żkoj ponudi i produ´┐Żenju sezone ´┐Żto im je cilj i o zna´┐Żaju i oboga´┐Żivanju nove ´┐Żportske ponude za najmla´┐Że.
gosp. Bo´┐Żi´┐Ż isti´┐Że da se sve vi´┐Że razvijaju ´┐Żportovi koji tra´┐Że maksimalnu fizi´┐Żku i psihi´┐Żku spremnost i da je triatlon jedan od ´┐Żportova takvog izazova. U sklopu IZAZOVA MARKO POLO gosp. Bo´┐Żi´┐Ż ´┐Że odr´┐Żati dan uo´┐Żi trke svoje MOTIVACIJSKO predavanje sa ciljem da i rezultati svih natjecatelja budu ´┐Żto uspje´┐Żniji.

   No da puno ne pi´┐Żemo najbolje je da svi ljubitelji triatlona, ´┐Żporta, rekreacije i humanih djela planiraju svoj vikend provesti na Kor´┐Żuli i dati svoj doprinos ovoj ´┐Żportskoj i humanoj manifestaciji.
 
 
Video
1,8 MB

Split, 8. o´┐Żujka 2011.
Vestibul
 
 
 
 
 
 
 
 
sponzori