Dobro došli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi članak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 
   10. lipanj 2007 - Novigrad - sprint triatlon

   Na put smo krenuli dan ranije (4 kadeta sa Brača, njihova trenerica Huana, Mijo, Krešo i moja malenkost).
   Spavali smo u Rovinju kod triatlonca Rokova (velika HVALA, čovjek je stavio u službu roditelje i cijelu kuću dao na raspolaganje).

   Po vrlo sparnom i vrućem vremenu u nedjelju 10.06.2007 održao se 2. Novigradski sprint triatlon, a sve u organizaciji maraton kluba Umag na čelu sa Predragom Živkovićem. Na početku moram kazati da je čovjek uložio puno truda i vremena za ovaj događaj, a na kraju je ispalo da je bilo propusta u organizaciji, (do samog starta utrke nije se znala plivačka, biciklistička i trkača staza), jednostavno nije imao podršku drugih "tim uigranih".
   To je bilo presudno u kadetskoj konkurenciji muškoj i ženskoj (promašili su trkaču stazu "ostali smo bez pobjednika").
   Startalo je 92 natjecatelja, dosta talijana, a zbog otkazivanja trka u Hrvatskoj (skupljanje bodova za KUP) došli su i svi HR triatlonci.
   Od samog početka dvojac talijana nije dopustio da nitko umiješa u borbu za postolje. Iako je treći talijan Cigana, sedam dana ranije imao poluironman u Austriji i tamo završio 5 sa najboljim vremenom trčanja 1:12, u Novigradu je loše isplivao, nije mu bilo teško da stigne cijelu grupu (nas desetak) i u prvoj prilici "skoči" i napravi u zadnjih 5 km bica skoro minutu prednosti. (ovaj je sigurno dobar kemičar) U rezultatima će se vidjeti poredak, koji se nije mjenjao od samog početka, osim da su Miji nadodali 1 min. iako to nije utjecalo na plasman.

Rezultati iz Novigrada

   Sljedeća utrka je Prvenstvo države pojedinačno i ekipno u Stubici 7.7.(SUBOTA), a do tada svi Splitski triatlonci mogu se okušati na domaćoj stazi već od ove subote 16.06. u 7:45, Lubinski porat. Pozdrav,

Marin Koceić  

 


TK Split