Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 
   10. lipanj 2007 - Novigrad - sprint triatlon

   Na put smo krenuli dan ranije (4 kadeta sa Bra´┐Ża, njihova trenerica Huana, Mijo, Kre´┐Żo i moja malenkost).
   Spavali smo u Rovinju kod triatlonca Rokova (velika HVALA, ´┐Żovjek je stavio u slu´┐Żbu roditelje i cijelu ku´┐Żu dao na raspolaganje).

   Po vrlo sparnom i vru´┐Żem vremenu u nedjelju 10.06.2007 odr´┐Żao se 2. Novigradski sprint triatlon, a sve u organizaciji maraton kluba Umag na ´┐Żelu sa Predragom ´┐Żivkovi´┐Żem. Na po´┐Żetku moram kazati da je ´┐Żovjek ulo´┐Żio puno truda i vremena za ovaj doga´┐Żaj, a na kraju je ispalo da je bilo propusta u organizaciji, (do samog starta utrke nije se znala pliva´┐Żka, biciklisti´┐Żka i trka´┐Ża staza), jednostavno nije imao podr´┐Żku drugih "tim uigranih".
   To je bilo presudno u kadetskoj konkurenciji mu´┐Żkoj i ´┐Żenskoj (proma´┐Żili su trka´┐Żu stazu "ostali smo bez pobjednika").
   Startalo je 92 natjecatelja, dosta talijana, a zbog otkazivanja trka u Hrvatskoj (skupljanje bodova za KUP) do´┐Żli su i svi HR triatlonci.
   Od samog po´┐Żetka dvojac talijana nije dopustio da nitko umije´┐Ża u borbu za postolje. Iako je tre´┐Żi talijan Cigana, sedam dana ranije imao poluironman u Austriji i tamo zavr´┐Żio 5 sa najboljim vremenom tr´┐Żanja 1:12, u Novigradu je lo´┐Że isplivao, nije mu bilo te´┐Żko da stigne cijelu grupu (nas desetak) i u prvoj prilici "sko´┐Żi" i napravi u zadnjih 5 km bica skoro minutu prednosti. (ovaj je sigurno dobar kemi´┐Żar) U rezultatima ´┐Że se vidjeti poredak, koji se nije mjenjao od samog po´┐Żetka, osim da su Miji nadodali 1 min. iako to nije utjecalo na plasman.

Rezultati iz Novigrada

   Sljede´┐Ża utrka je Prvenstvo dr´┐Żave pojedina´┐Żno i ekipno u Stubici 7.7.(SUBOTA), a do tada svi Splitski triatlonci mogu se oku´┐Żati na doma´┐Żoj stazi ve´┐Ż od ove subote 16.06. u 7:45, Lubinski porat. Pozdrav,

Marin Kocei´┐Ż  

 


TK Split