Dobro došli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi članak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 slika01

slika01

slika01
   14. lipanj 2014.

   19. duatlon Donja Stubica   Dok se većina splitskih triatlonaca ove subote okupila na prvom ovogodišnjem triatlonu na Marjanu, dio mlađe ekipe u sastavu Josipa Cecić Vidoš, Marino Jukić i Luka Komić zajedno s našim barba Pavićem uputila se prema Donjoj Stubici gdje se u organizaciji TK Hidraulika Kurelja održalo državno prvenstvo u supersprint duatlonu.   Krenuli smo u ranim jutarnjim satima sa Kmana te već oko 11:30 stigli do Stubice, sastavili bicikle i pričekali start koji je uslijedio u 15h. Iako nas je putem pratila kiša, vrijeme u Stubici je bilo sunčano, čak pomalo i vruće. Pobjednik je bio Gordan Petković (TK Petar Zrinski) s vremenom ispod 30min, drugi je bio Luka Paliska (TK Pula), a treći naš Marino Jukić koji je ovu utrku izvrsno odradio te došao do odličnog rezultata.

   Kod žena prva je bila Zorana Težak (TK Triton), Chiara Peruško (TK Pula) je bila druga, a treća je došla Antonia Zaharija (TK Triton). Nakon dodjele medalja i malo druženja netom prije kiše uputili smo se do susjednog mjesta Oroslavlja u izvrsnu pizzeriu Oro-Goro gdje nas je jumbo Zagorska pizza poprilično „namučila“. Oko ponoći sretno smo se vratili u Split.

   Također, Marino je sutradan nastupio i na PH u klasičnom duatlonu u Zagrebu gdje je došao 4. apsolutno. I na toj utrci još jednom državni prvak je postao Petković. U Zagrebu se osim duatlona održao i olimpijski triatlon na kojem su nastupili naši članovi Mario Grgat i Tomislav Mijatović koji je osvojio 3. mjesto u kategoriji seniori 1.

   Za dva tjedna triatlonci se opet vraćaju u Stubicu, ali ovaj put u Gornju Stubicu gdje će se održati 13. Zagorski triatlon, ove godine PH u sprint triatlonu.

   Rezultati se mmogu vidjeti na Grabbar sport portalu.


   Tekst napisao: Luka Komić

slika01


 


TK Split