Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 slika01

slika01

slika01
   14. lipanj 2014.

   19. duatlon Donja Stubica   Dok se ve´┐Żina splitskih triatlonaca ove subote okupila na prvom ovogodi´┐Żnjem triatlonu na Marjanu, dio mla´┐Że ekipe u sastavu Josipa Ceci´┐Ż Vido´┐Ż, Marino Juki´┐Ż i Luka Komi´┐Ż zajedno s na´┐Żim barba Pavi´┐Żem uputila se prema Donjoj Stubici gdje se u organizaciji TK Hidraulika Kurelja odr´┐Żalo dr´┐Żavno prvenstvo u supersprint duatlonu.   Krenuli smo u ranim jutarnjim satima sa Kmana te ve´┐Ż oko 11:30 stigli do Stubice, sastavili bicikle i pri´┐Żekali start koji je uslijedio u 15h. Iako nas je putem pratila ki´┐Ża, vrijeme u Stubici je bilo sun´┐Żano, ´┐Żak pomalo i vru´┐Że. Pobjednik je bio Gordan Petkovi´┐Ż (TK Petar Zrinski) s vremenom ispod 30min, drugi je bio Luka Paliska (TK Pula), a tre´┐Żi na´┐Ż Marino Juki´┐Ż koji je ovu utrku izvrsno odradio te do´┐Żao do odli´┐Żnog rezultata.

   Kod ´┐Żena prva je bila Zorana Te´┐Żak (TK Triton), Chiara Peru´┐Żko (TK Pula) je bila druga, a tre´┐Ża je do´┐Żla Antonia Zaharija (TK Triton). Nakon dodjele medalja i malo dru´┐Żenja netom prije ki´┐Że uputili smo se do susjednog mjesta Oroslavlja u izvrsnu pizzeriu Oro-Goro gdje nas je jumbo Zagorska pizza poprili´┐Żno ´┐Żnamu´┐Żila´┐Ż. Oko pono´┐Żi sretno smo se vratili u Split.

   Tako´┐Żer, Marino je sutradan nastupio i na PH u klasi´┐Żnom duatlonu u Zagrebu gdje je do´┐Żao 4. apsolutno. I na toj utrci jo´┐Ż jednom dr´┐Żavni prvak je postao Petkovi´┐Ż. U Zagrebu se osim duatlona odr´┐Żao i olimpijski triatlon na kojem su nastupili na´┐Żi ´┐Żlanovi Mario Grgat i Tomislav Mijatovi´┐Ż koji je osvojio 3. mjesto u kategoriji seniori 1.

   Za dva tjedna triatlonci se opet vra´┐Żaju u Stubicu, ali ovaj put u Gornju Stubicu gdje ´┐Że se odr´┐Żati 13. Zagorski triatlon, ove godine PH u sprint triatlonu.

   Rezultati se mmogu vidjeti na Grabbar sport portalu.


   Tekst napisao: Luka Komi´┐Ż

slika01


 


TK Split