Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
    17. travnja 2011. - Medulin - supersprint duatlon


   Dana 16.04. u 15 sati na parkirali´┐Żtu iza uprave triatlon kluba ´┐ŻSplit´┐Ż, okupili su se sudionici super-sprint duatlon utrke u Medulinu. Uz pratnju na´┐Żeg tenera Kre´┐Żimira i tajnika kluba koji se ujedno i pobrinuo da sve pro´┐Że u najboljem redu, Pavi´┐Ża, okupila se sedmorica veli´┐Żanstvenih koju su ´┐Żinili : kadeti Duje ´┐Żari´┐Ż i Luka Komi´┐Ż, kadetkinje Josipa Ceci´┐Ż, Zdenka Ku´┐Żi´┐Ż i Dragana Damjanovi´┐Ż , ml. junior Tin Buli´┐Ż i moja malenkost u kategoriji juniora.
medulin2011
   Barba Pavi´┐Ż se potrudio da putovanje bude ugodno i zabavno, osim iznimke kad je Duji pozlilo zbog brojnih okuka na cesti. U prelijepu Rijeku smo stigli oko 20 sati i smjestili se u Crvenog kri´┐Ża, da bi kasnije u´┐Żinili ´┐Żir tim cvijetom Mediterana i lagano ve´┐Żerali u McDonald'sa predvo´┐Żeni sastavom Josipa-Dragana-Zdenka (Kre´┐Żo i ja smo pojeli malo kiki-rikija).

medulin2011


   Ujutro poslije doru´┐Żka(jaja utvrdo) krenuli smo prema Medulinu. Staza je bila malo kra´┐Ża nego u na´┐Żoj splitskoj Cannondale duatlon-triatlon ligi naime, prvo se tr´┐Żalo 2.5 km, zatim se vozila bicikla 8 km i naposljetku se tr´┐Żalo 1 km. Spremni za utrku startali smo u 12 i 30. Ne toliko zahtjevnu stazu me´┐Żu kadetima su najbr´┐Że zavr´┐Żili Luka Komi´┐Ż i Duje ´┐Żari´┐Ż osvojiv´┐Żi 2. i 3. mjesto, a me´┐Żu kadetkinjama se iskazala Dragana Damjanovi´┐Ż osvojiv´┐Żi 3. mjesto.K tome treba dodati da su tri gracije osvojile 3. mjesto u ekipnom natjecanju. Ostali rezultati: Tin Buli´┐Ż 4. mjesto(ml. junior), Josipa Ceci´┐Ż 5. mjesto(kadetkinja), Zdenka Ku´┐Żi´┐Ż 6. mjesto(kadetkinja) i Toni Elezovi´┐Ż 5.mjesto(junior).
   ´┐Żestitke svima.

   Poslije utrke slijedilo je dodjeljivanje medalja onim najboljima i ru´┐Żak u hotelu Belvedere(***). Iscrpljeni i siti spremili smo bicikle i ostalu opremu u kombi, te se uputili prema omiljenom gradu, Splitu. Povratak je bilo izuzetno zabavan za ´┐Żto je bio zaslu´┐Żan moj prijatelj Toli´┐Ż. Potro´┐Żenih zaliha hrane(bilo je bar 20-ak ´┐Żokolada u kombiju) sretni i zadovoljni stigli smo u Split.

medulin2011


   Slijedi prvi triatlon u ovoj sezoni u Kor´┐Żuli, nadam se da ´┐Że ´┐Żlanova TK Splita biti u ´┐Żto ve´┐Żem broju.  


Fotografirao: Kre´┐Żimir Tijardovi´┐Ż
Napisao: Toni Elezovi´┐Ż
 


TK Split