Dobro došli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi članak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
    17. travnja 2011. - Medulin - supersprint duatlon


   Dana 16.04. u 15 sati na parkiralištu iza uprave triatlon kluba „Split“, okupili su se sudionici super-sprint duatlon utrke u Medulinu. Uz pratnju našeg tenera Krešimira i tajnika kluba koji se ujedno i pobrinuo da sve prođe u najboljem redu, Pavića, okupila se sedmorica veličanstvenih koju su činili : kadeti Duje Šarić i Luka Komić, kadetkinje Josipa Cecić, Zdenka Kučić i Dragana Damjanović , ml. junior Tin Bulić i moja malenkost u kategoriji juniora.
medulin2011
   Barba Pavić se potrudio da putovanje bude ugodno i zabavno, osim iznimke kad je Duji pozlilo zbog brojnih okuka na cesti. U prelijepu Rijeku smo stigli oko 20 sati i smjestili se u Crvenog križa, da bi kasnije učinili đir tim cvijetom Mediterana i lagano večerali u McDonald'sa predvođeni sastavom Josipa-Dragana-Zdenka (Krešo i ja smo pojeli malo kiki-rikija).

medulin2011


   Ujutro poslije doručka(jaja utvrdo) krenuli smo prema Medulinu. Staza je bila malo kraća nego u našoj splitskoj Cannondale duatlon-triatlon ligi naime, prvo se trčalo 2.5 km, zatim se vozila bicikla 8 km i naposljetku se trčalo 1 km. Spremni za utrku startali smo u 12 i 30. Ne toliko zahtjevnu stazu među kadetima su najbrže završili Luka Komić i Duje Šarić osvojivši 2. i 3. mjesto, a među kadetkinjama se iskazala Dragana Damjanović osvojivši 3. mjesto.K tome treba dodati da su tri gracije osvojile 3. mjesto u ekipnom natjecanju. Ostali rezultati: Tin Bulić 4. mjesto(ml. junior), Josipa Cecić 5. mjesto(kadetkinja), Zdenka Kučić 6. mjesto(kadetkinja) i Toni Elezović 5.mjesto(junior).
   Čestitke svima.

   Poslije utrke slijedilo je dodjeljivanje medalja onim najboljima i ručak u hotelu Belvedere(***). Iscrpljeni i siti spremili smo bicikle i ostalu opremu u kombi, te se uputili prema omiljenom gradu, Splitu. Povratak je bilo izuzetno zabavan za što je bio zaslužan moj prijatelj Tolić. Potrošenih zaliha hrane(bilo je bar 20-ak čokolada u kombiju) sretni i zadovoljni stigli smo u Split.

medulin2011


   Slijedi prvi triatlon u ovoj sezoni u Korčuli, nadam se da će članova TK Splita biti u što većem broju.  


Fotografirao: Krešimir Tijardović
Napisao: Toni Elezović
 


TK Split