Dobro došli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi članak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 


   08. lipanj 2013 - Rab: 5. Rapski triatlon


slika	2	   slika	3	   slika	4	   slika	5	   slika	6	   slika	7	   slika	8	  
slika	9	   slika	10	   slika	11	   slika	12	   slika	13	   slika	14	   slika	15	  


slika	16	   slika	17	   slika	18         slika	19	   slika	20	   slika	21	   slika	22	  
slika	23	   slika	24	   slika	25	   slika	26	   slika	27	   slika	28	   slika	29	   slika	30	  


   Ovog vikenda, 8.6.2013, održan je 5. Rapski triatlon. Sve je počelo već rano ujutro, s izlaskom sunca, kod barba Pavića na parkiralištu. Okupila se mlada ekipa TK Split-a predvođena trenerom Krešom, naš veteran Romeo Makaj i friško oženjeni Srđan Latinović za kojeg smo kasnije u utrci vidjeli da mu brak vrlo pozitivno utječe na rezultat. S jednim usputnim stajanjem na kojem nas je barba Pavić uputio u tajne braka, stigli smo na Rab, pokupili startne pakete i u hladu uz sladoled i malo ćakule čekali start.

   Usprkos visokoj temperaturi zraka, more je bilo nešto hladnije te su plivačka odijela bila dozvoljena. Iako su ih neki obukli, mi smo odlučno nastupili samo u triatlonskim dresovima. Program je započeo dječjim akvatlonima i triatlonom za djecu na kojima je nastupilo mnoštvo mališana od kojih su najmlađi imali samo 5 godina.

   Nakon toga na red je došla supersprint utrka na kojoj je nastupila naša Dora Komić koja je nakon odličnog plivanja i borbe na bicikli i trčanju zauzela četvrto mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja.
   Svi ostali članovi nastupili su na glavnoj, sprint utrci koja je startala u 16:30. Prvo ćemo spomenuti ženski dio ekipe, Zdenku Kučić i Josipu Cecić Vidoš, koje su osvojile apsolutno 4. i 5. mjesto u ženskoj konkurenciji, odnosno 2. i 3. mjesto u kategoriji mlađih juniorki.
   Što se tiče muškog dijela ekipe, najbrži od naših bio je junior Tin Bulić koji je osvojio izvrsno ukupno 5. mjesto i 3. u kategoriji. Apsolutno 7. i 11. mjesto osvojili su naši seniori Srđan Latinović i Krešimir Tijardović, odnosno 2. i 3. mjesto u kategoriji. Moja malenkost osvojila je 2. mjesto u kategoriji mlađih juniora, dok je naš veteran Romeo Makaj bio također 2. u svojoj kategoriji veterana 4.

   Nakon završene utrke uslijedilo je tradicionalno druženje svih triatlonaca i lipa večera što daje dodatni čar ovakvim događanjima. Nakon dodjele medalja i ukrcavanja bicikli i stvari u kombi uputili smo se prema Splitu. Umorni, iscrpljeni i siti svi smo više-manje odmah pozaspali i probudili se tek na odmorištu Kozjak nekoliko kilometara prije Dugopolja. Na parkiralište na Kmanu stigli smo oko 1h ujutro i uputili se svaki svojoj kući.

   Velika hvala barba Paviću na već tradicionalno odličnoj organizaciji putovanja.

   Već ovog petka mnogobrojni članovi TK Split-a okupit će se na busu za Tivat, gdje se u subotu održava 2. Bokeški triatlon koji je ujedno i kolo naše lige. Svi se nadamo odličnoj utrci i provodu u Crnoj Gori kao i prošle godine.


Tekst i fotografije: Luka Komić


 


TK Split