Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
 


   08. lipanj 2013 - Rab: 5. Rapski triatlon


slika	2	   slika	3	   slika	4	   slika	5	   slika	6	   slika	7	   slika	8	  
slika	9	   slika	10	   slika	11	   slika	12	   slika	13	   slika	14	   slika	15	  


slika	16	   slika	17	   slika	18         slika	19	   slika	20	   slika	21	   slika	22	  
slika	23	   slika	24	   slika	25	   slika	26	   slika	27	   slika	28	   slika	29	   slika	30	  


   Ovog vikenda, 8.6.2013, odr´┐Żan je 5. Rapski triatlon. Sve je po´┐Żelo ve´┐Ż rano ujutro, s izlaskom sunca, kod barba Pavi´┐Ża na parkirali´┐Żtu. Okupila se mlada ekipa TK Split-a predvo´┐Żena trenerom Kre´┐Żom, na´┐Ż veteran Romeo Makaj i fri´┐Żko o´┐Żenjeni Sr´┐Żan Latinovi´┐Ż za kojeg smo kasnije u utrci vidjeli da mu brak vrlo pozitivno utje´┐Że na rezultat. S jednim usputnim stajanjem na kojem nas je barba Pavi´┐Ż uputio u tajne braka, stigli smo na Rab, pokupili startne pakete i u hladu uz sladoled i malo ´┐Żakule ´┐Żekali start.

   Usprkos visokoj temperaturi zraka, more je bilo ne´┐Żto hladnije te su pliva´┐Żka odijela bila dozvoljena. Iako su ih neki obukli, mi smo odlu´┐Żno nastupili samo u triatlonskim dresovima. Program je zapo´┐Żeo dje´┐Żjim akvatlonima i triatlonom za djecu na kojima je nastupilo mno´┐Żtvo mali´┐Żana od kojih su najmla´┐Żi imali samo 5 godina.

   Nakon toga na red je do´┐Żla supersprint utrka na kojoj je nastupila na´┐Ża Dora Komi´┐Ż koja je nakon odli´┐Żnog plivanja i borbe na bicikli i tr´┐Żanju zauzela ´┐Żetvrto mjesto u kategoriji mla´┐Żih kadetkinja.
   Svi ostali ´┐Żlanovi nastupili su na glavnoj, sprint utrci koja je startala u 16:30. Prvo ´┐Żemo spomenuti ´┐Żenski dio ekipe, Zdenku Ku´┐Żi´┐Ż i Josipu Ceci´┐Ż Vido´┐Ż, koje su osvojile apsolutno 4. i 5. mjesto u ´┐Żenskoj konkurenciji, odnosno 2. i 3. mjesto u kategoriji mla´┐Żih juniorki.
   ´┐Żto se ti´┐Że mu´┐Żkog dijela ekipe, najbr´┐Żi od na´┐Żih bio je junior Tin Buli´┐Ż koji je osvojio izvrsno ukupno 5. mjesto i 3. u kategoriji. Apsolutno 7. i 11. mjesto osvojili su na´┐Żi seniori Sr´┐Żan Latinovi´┐Ż i Kre´┐Żimir Tijardovi´┐Ż, odnosno 2. i 3. mjesto u kategoriji. Moja malenkost osvojila je 2. mjesto u kategoriji mla´┐Żih juniora, dok je na´┐Ż veteran Romeo Makaj bio tako´┐Żer 2. u svojoj kategoriji veterana 4.

   Nakon zavr´┐Żene utrke uslijedilo je tradicionalno dru´┐Żenje svih triatlonaca i lipa ve´┐Żera ´┐Żto daje dodatni ´┐Żar ovakvim doga´┐Żanjima. Nakon dodjele medalja i ukrcavanja bicikli i stvari u kombi uputili smo se prema Splitu. Umorni, iscrpljeni i siti svi smo vi´┐Że-manje odmah pozaspali i probudili se tek na odmori´┐Żtu Kozjak nekoliko kilometara prije Dugopolja. Na parkirali´┐Żte na Kmanu stigli smo oko 1h ujutro i uputili se svaki svojoj ku´┐Żi.

   Velika hvala barba Pavi´┐Żu na ve´┐Ż tradicionalno odli´┐Żnoj organizaciji putovanja.

   Ve´┐Ż ovog petka mnogobrojni ´┐Żlanovi TK Split-a okupit ´┐Że se na busu za Tivat, gdje se u subotu odr´┐Żava 2. Boke´┐Żki triatlon koji je ujedno i kolo na´┐Że lige. Svi se nadamo odli´┐Żnoj utrci i provodu u Crnoj Gori kao i pro´┐Żle godine.


Tekst i fotografije: Luka Komi´┐Ż


 


TK Split