Dobro došli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi članak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
    31. srpnja 2010. - Prelog - sprint triatlon

Ekipno prvenstvo Hrvatske u sprint triatlonu   Ekipa Splita u sastavu Tijardović , Šošić i Radeljić osvojili 3. mjesto na ekipnom državnom prvenstvu

   Odrađena je još jedna trka za TK Split. Ovaj put nastup je bio u Prelogu na ekipnom prvenstvu u sprint triatlonu. Na put se krenulo dan ranije , u sastavu koja je ujedno činila i ekipu za državno prvenstvo , Ivica Radeljić , Ivica Šošić i Krešimir Tijardović . U ženskoj konkurenciji imali smo Tinu Vrdoljak , i vođa puta Ivan Pavić u pratnji supruge. Put je prošao dobro uz kišu koja nas je pratila cijelim putem. Pavić je omogućio da imamo odličan smještaj u hotelu Golf. I uz odlično raspoloženje svih , dobru zabavu , bilo je užitak provesti zajedno dva dana. Oni koji nisu išli iz razno raznih razloga , manje više opravdanih mogu samo žalit. Za moj gušt najbolje organizirano putovanje i utrka do sada. U povratku s nama u kombi su se vratili Tin i Dragana koji su nas dodatno zabavljali :))

   Na startu supersprinta nastupili su članovi TK Brača od kojih je najbolji bio Tin Bulić na ukupno 3. mjestu, koji je ove godine napravi veliki napredak u triatlonu. Petra Jakšić i Dragana Damjanović zauzele su 2. i 3. mjesto u kategoriji kadetkinja.

   U 12h startali su natjecatelji u sprint triatlonu i vodili borbu za ekipnog prvaka države. Uvjerljivo prvi su bili ekipa iz TK Rudolf Perišina u sastavu Kovačić, Lukina i Papišta drugi su bili članovi TK Swibir ( Krivec , Jakovac , Jakovac) koji su za 33 sekunde bili bolji od TK SPLIT (Tijardović , Šošić , Radeljić) . S tim da smo jedva skupili ekipu , hvala Radeljiću , ovo je odličan uspjeh.
   Tina Vrdoljak je osvojila prvo mjesto u kategoriji seniorki. Ivica Šošić prvo mjesto u kategoriji veterani 3


Krešimir Tijardović
 


TK Split