Dobro do´┐Żli na web stranice Triatlon Kluba Split.
 
 
 
Danas je godine      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Odaberi ´┐Żlanak
 
 
  Godina 2016.
 
  Godina 2015.
 
  Godina 2014.
 
  Godina 2013.
 
  Godina 2012.
 
  Godina 2011.
 
  Godina 2010.
 
  Godina 2009.
 
  Godina 2008.
 
  Godina 2007.
 
  Godina 2006.
 
 
 
 
 
 
 
  Sponzori
 
 
 
mark2  
mark2  
 
 
 
 
extreme shop 
 
 
 
peloton  
 
 
 
 
 
 
 
  Klub partner
 
Stranice_MK_Marjan 
 
 
 
 
 
 
 
    31. srpnja 2010. - Prelog - sprint triatlon

Ekipno prvenstvo Hrvatske u sprint triatlonu   Ekipa Splita u sastavu Tijardovi´┐Ż , ´┐Żo´┐Żi´┐Ż i Radelji´┐Ż osvojili 3. mjesto na ekipnom dr´┐Żavnom prvenstvu

   Odra´┐Żena je jo´┐Ż jedna trka za TK Split. Ovaj put nastup je bio u Prelogu na ekipnom prvenstvu u sprint triatlonu. Na put se krenulo dan ranije , u sastavu koja je ujedno ´┐Żinila i ekipu za dr´┐Żavno prvenstvo , Ivica Radelji´┐Ż , Ivica ´┐Żo´┐Żi´┐Ż i Kre´┐Żimir Tijardovi´┐Ż . U ´┐Żenskoj konkurenciji imali smo Tinu Vrdoljak , i vo´┐Ża puta Ivan Pavi´┐Ż u pratnji supruge. Put je pro´┐Żao dobro uz ki´┐Żu koja nas je pratila cijelim putem. Pavi´┐Ż je omogu´┐Żio da imamo odli´┐Żan smje´┐Żtaj u hotelu Golf. I uz odli´┐Żno raspolo´┐Żenje svih , dobru zabavu , bilo je u´┐Żitak provesti zajedno dva dana. Oni koji nisu i´┐Żli iz razno raznih razloga , manje vi´┐Że opravdanih mogu samo ´┐Żalit. Za moj gu´┐Żt najbolje organizirano putovanje i utrka do sada. U povratku s nama u kombi su se vratili Tin i Dragana koji su nas dodatno zabavljali :))

   Na startu supersprinta nastupili su ´┐Żlanovi TK Bra´┐Ża od kojih je najbolji bio Tin Buli´┐Ż na ukupno 3. mjestu, koji je ove godine napravi veliki napredak u triatlonu. Petra Jak´┐Żi´┐Ż i Dragana Damjanovi´┐Ż zauzele su 2. i 3. mjesto u kategoriji kadetkinja.

   U 12h startali su natjecatelji u sprint triatlonu i vodili borbu za ekipnog prvaka dr´┐Żave. Uvjerljivo prvi su bili ekipa iz TK Rudolf Peri´┐Żina u sastavu Kova´┐Żi´┐Ż, Lukina i Papi´┐Żta drugi su bili ´┐Żlanovi TK Swibir ( Krivec , Jakovac , Jakovac) koji su za 33 sekunde bili bolji od TK SPLIT (Tijardovi´┐Ż , ´┐Żo´┐Żi´┐Ż , Radelji´┐Ż) . S tim da smo jedva skupili ekipu , hvala Radelji´┐Żu , ovo je odli´┐Żan uspjeh.
   Tina Vrdoljak je osvojila prvo mjesto u kategoriji seniorki. Ivica ´┐Żo´┐Żi´┐Ż prvo mjesto u kategoriji veterani 3


Kre´┐Żimir Tijardovi´┐Ż
 


TK Split